Seirijų Antano Žmuidzinavičiaus gimnazija Tik dideliu darbu pasiekiami geri rezultatai. Atraskite, siekite, patirkite ir džiaukitės. Tegu pasiekimai pranoksta lūkesčius. Direktorė

     Kaip susiplanuoti savo asmeninį augimą ir pasiekti norimų rezultatų? Apie tai pasidalinti savo patirtimi 2023 m. vasario 21 d. į Seirijų A.Žmuidzinavičiaus gimnaziją atvyko Mykolo Romerio universiteto (MRU) Nacionalinio priėmimo grupės vadovas Saulius Bugailiškis.
     Jis pristatė 5 esminius žingsnius, kuriuos reikia praeiti, norint sėkmingai pasirengti savarankiško gyvenimo startui. Svarbiausia, pasak S. Bugailiškio,  yra labai gerai save pažinti, taip pat būtina susiplanuoti finansus, nuolat kurti ir plėsti socialinių ryšių tinklą, domėtis globalia rinka, aktyviai dalyvauti užklasinėje veikloje bei ugdyti papildomus įgūdžius: kalbos, šokiai, teatras, muzika, sportas ir pan.
     Svečias pristatė MRU siūlomas studijų kryptis, programas, teikiamas naudas bei minimalius reikalavimus pretenduojant į universitetus nuo 2024 metų.

Visiems linkėjo tinkamai pasiruošti ateičiai ir sukurti sėkmingą savo gyvenimo startuolį!