Seirijų Antano Žmuidzinavičiaus gimnazija Tik dideliu darbu pasiekiami geri rezultatai. Atraskite, siekite, patirkite ir džiaukitės. Tegu pasiekimai pranoksta lūkesčius. Direktorė

Seirijų A. Žmuidzinavičiaus gimnazija kovo 29 d. sulaukė Lietuvos Junior Achievement vykdomo projekto „Empowering Girls for the Future of Jobs“, kuriuo siekiama skleisti žinią apie technologijų, inžinerijos ir verslo pasaulio galimybes, skatinti verslumą bei inovatyvų mąstymą tarp Lietuvos moksleivių „Empowering Girls for the Future of Jobs – Pakelk Savo Ranką“ iniciatyvos ambasadorės Agnės Klevienės.
    Žinoma įvairių nekilnojamo turto projektų kūrėja, savanorysčių iniciatorė, Tvaraus Dizaino asociacijos narė, Moterų Lyderių asociacijos narė, AGNĖ KLEVAS ženklo įkūrėja Agnė gimnazistams papasakojo apie tai, kaip pasirinko inžinerines studijas, atskleidė savo svajones, svarbiausius pasiekimus, taip pat ir didžiausius iššūkius ir nesėkmes karjeros kelyje, kurios jos nesustabdė, o kaip tik išugdė atkaklumą, gebėjimą apginti savo nuomonę, komandinio darbo, derybinius įgūdžius, stresinių situacijų valdymo, lyderystės, kūrybiškumo ir sprendimų priėmimo kompetencijas. Kurdama įvairius nekilnojamo turto vystymo projektus Agnė visą dėmesį skiria tvarumui, natūralumui ir gamtai. Agnė Klevienė akcentavo kokios jos savybės, gebėjimai padėjo eiti į priekį, pasidalino motyvacijos didinimo būdais, davė daug vertingų praktinių patarimų jaunimui.
     Nuostabu, kad ir mažesnių Lietuvos miestelių gimnazistai sulaukia tokių nuostabių daug pasiekusių įvairios patirties turinčių žmonių, kurių nuoširdus pasidalijimas ir patarimai motyvuoja jaunus žmones nepasiduoti siekiant savo svajonių ir tikslų.

Nuoširdžiai dėkojame Agnei Klevienei ir linkime visokeriopos sėkmės!