Seirijų Antano Žmuidzinavičiaus gimnazija Tik dideliu darbu pasiekiami geri rezultatai. Atraskite, siekite, patirkite ir džiaukitės. Tegu pasiekimai pranoksta lūkesčius. Direktorė

     Gegužės 18 d. popietę Seirijų A. Žmuidzinavičiaus gimnazijos 8-11 klasių mokiniams LSMU Veterinarijos akademijos Gyvūnų mokslų fakulteto Gyvūnų mitybos katedros asistentas, veterinarijos gydytojas Romualdas Sinkevičius pristatė Lietuvos sveikatos mokslų universitete (LSMU) vykdomas Medicinos akademijos ir Veterinarijos akademijos studijų programas, apgyvendinimo, laisvalaikio praleidimo, kitas studijavimo sąlygas ir galimybes. Svečias detaliau papasakojo apie Gyvūnų mokslų fakultete vykdomas gyvūnų mokslo; gyvūnų ir žmogaus sąveika studijų programas, poreikį darbo rinkoje, universiteto skiriamas stipendijas, galimybę gauti stipendiją ir pasirašyti sutartis su būsimais darbdaviais, darbo ir uždarbio galimybes.
     Romualdas Sinkevičius dar dirbantis UAB „Kaišiadorių paukštynas“ vadovu daug kalbėjo apie savo darbą paukštininkystės ūkyje, jaunų specialistų poreikį ir galimybes jiems dirbti ir uždirbti.
     Jis skatino mokinius kuo anksčiau nusistatyti sau karjeros tikslus, imtis iniciatyvos, mokytis, drąsiai išnaudoti visas pasitaikiusias galimybes ir siekti savo svajonių.