Seirijų Antano Žmuidzinavičiaus gimnazija Tik dideliu darbu pasiekiami geri rezultatai. Atraskite, siekite, patirkite ir džiaukitės. Tegu pasiekimai pranoksta lūkesčius. Direktorė

    Profesinis veiklinimas mokiniams suteikia galimybę įvertinti galimą profesinį pasirinkimą konkrečioje įmonėje, pažinti profesijos ypatumus ir realiai pajusti darbo aplinką.
     Birželio 9 d. 8-11 kl. mokiniai, lydimi chemijos mokytojos Irenos Tarasevičienės ir karjeros specialistės Irmos Kunsevičienės, lankėsi didžiausios pasaulio bendrovės UAB „Thermo Fisher Scientific Baltics“ dukterinėje įmonėje Lietuvoje, kurioje kuriami ir gaminami molekulinės biologijos produktai gyvybės mokslų tyrimams ir diagnostikai. Šios įmonės misija – padėti klientams kurti sveikesnį, švaresnį ir saugesnį pasaulį yra labai įkvepianti ir prasminga. Mus labai šiltai priėmė MTEPC Biosintezės grupės vadovė Milda Vaicekauskė. Ji pasakojo savo karjeros kelią į šią bendrovę, pagrindinę veiklą ir atsakomybes, supažindino su įmonės istorija, aprodė mokslinių tyrimų ir gamybos laboratorijas, modernią mokslinę įrangą, pagrindinius mokslininko įrankius, papasakojo apie biotechnologijų produktų kūrimą, naujausius pasiekimus, šiuolaikinius mokslinių tyrimų metodus bei darbų saugą.

Nuoširdžiai dėkojame koordinavusiems ir mus priėmusiems šios įmonėms atstovams Edvin Stankevič ir Mildai Vaicekauskei.